Hancko má za sebou úspešnú premiéru vo Feyenoorde Rotterdam

NETKY.SK • 28 August 2022, 12:27 • 2 min
Hancko má za sebou úspešnú premiéru vo Feyenoorde Rotterdam

Obranca Dávid Hancko absolvoval vydarený štart vo Feyenoorde Rotterdam, ktorý zdolal FC Emmen vysoko 4:0. Slovenský reprezentant nastúpil v základnej zostave.

slovakia

left justify in out

Nový zamestnávateľ dal Hanckovi jasne najavo, že s ním po prestupe zo Sparty Praha počíta. Keď ho v 84. minúte striedal Quilindschy Hartman, na tabuli svietilo skóre 1:0 po góle Quintena Timbera zo 60. minúty, na ktorý mu prihral práve Hancko. Domáci však následne spustili kanonádu a od 85. minúty sa do konca zápasu presadili ešte trikrát. Presné zásahy postupne zaznamenali Giménez, Rasmussen a Szymanski.

 

 

Feyenoordu patrí po 4. kole najvyššej holandskej súťaže v tabuľke 1. miesto s desiatimi bodmi, hoci druhý Ajax má len o bod menej a zápas k dobru. Ďalší favorit na celkové prvenstvo, PSV Eindhoven, odohral len dva zápasy a na konte má šesť bodov. Pätnásťnásobný majster Holandska chce v aktuálnej sezóne vylepšiť minuloročné 3. miesto a rád by opäť získal ligový titul, z ktorého sa naposledy tešil v ročníku 2016/2017.

 

 

Hancko minulý týždeň prestúpil do Rotterdamu za viac ako 8 miliónov eur. „Veľmi ťažko sa mi hľadajú slová, pretože to bolo najťažšie rozhodnutie v mojej kariére. Ale nastal čas posunúť sa ďalej. Viem, že bez mojich spoluhráčov, trénerov, fanúšikov a všetkých ľudí v Sparte by nebolo možné, aby sa to stalo. Preto chcem všetkým poďakovať. Stal som sa tu lepším futbalistom, ale myslím, že aj človekom. Sparta mi navždy prirástla k srdcu, budem naďalej jej najväčším fanúšikom a prajem jej len to najlepšie. Verím, že sa naše cesty raz opäť spoja,“ rozlúčil sa so svojím bývalým klubom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies