Hanba! Majiteľ Detvy a člen výkonného výboru SZĽH opäť neudržal nervy na uzde, pustil sa aj do mladého reprezentanta

NETKY.SK • 27 Február 2019, 11:04 • 2 min
Hanba! Majiteľ Detvy a člen výkonného výboru SZĽH opäť neudržal nervy na uzde, pustil sa aj do mladého reprezentanta

DETVA - Majiteľ účastníka najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport ligy HC 07 Detva Róbert Ľupták sa opäť prezentoval v negatívnom svetle.

slovakia

left justify in out

Člen výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) bol evidentne nespokojný s výkonom rozhodcov v utorňajšom stretnutí Detvy s Nitrou (1:3) v rámci záverečného 55. kola základnej časti súťaže. Hostia po prvej tretine prehrávali 0:1, dvoma gólmi v presilových hrách však v druhej časti stav otočili vo svoj prospech. To sa Ľuptákovi nepozdávalo a svoj názor prezentoval nevyberavým spôsobom pri pozápasovom rozhovore útočníka HK Nitra Samuela Bučeka s prítomnými zástupcami médií.

"Keby vám rozhodca nepomohol, tak hráte ko…, vy buzeranti," kričal podľa denníka Šport Ľupták na Bučeka. "Ty si borec," uškrnul sa Buček a pokračoval v interview: "Mal som viacero šancí, dokonca aj trestné strieľanie, v ktorom som nastrelil žŕdku. Nevešal som však hlavu a napokon mi to tam padlo..." V tom sa ozval znova Ľupták. "Žiadna super akcia, ale rozhodca! Toto bola hanba hokeja. Ale áno, prvé kluby musia ísť dopredu," dodal. "Ty si hviezda z NHL," skočil po chvíli Bučekovi opäť do reči.

To už značne rozladilo i mladého reprezentanta SR a odvetil: "Skúšaš ma? Zalez, ti hovorím!" Keď sa obaja k sebe nebezpečne priblížili, vkročil medzi nich príslušník bezpečnostnej služby. Buček následne odišiel na druhú stranu chodby, kde už nikým nerušený, pokračoval v rozhovore.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona