Hamšíkovo meno už figuruje v názve FK Jupie

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 07:42 • 2 min
Hamšíkovo meno už figuruje v názve FK Jupie

BANSKÁ BYSTRICA - Meno slovenského futbalistu Mareka Hamšíka už bude figurovať aj v názve klubu. Od nedele vystupuje oficiálne pod menom Jupie Futbalová škola Mareka Hamšíka klub, ktorý vznikol už v roku 1993 ako súkromná škola futbalu Jupie. O štyri roky neskôr fúzoval s FK Podlavice, v roku 2012 začal spolupracovať s ŠK Badín. V súčasnosti vo futbalovej škole pôsobí v kategóriách od 8 až do devätnásť rokov desať mužstiev a v kategórii predprípraviek tri skupiny „pusiniek“. Aktuálne je to 300 hráčov .

slovakia

left justify in out

Jupie Futbalová škola Mareka Hamšíka spolupracuje s SSC Neapol pri výchove mládeže v Slovenskej republike. Každoročne bude Futbalová Škola Mareka Hamšíka organizovať letný futbalový camp v spolupráci a za pomoci SSC Neapol. 

 

"Je to už 21 rokov, čo som v piatich rokoch obul prvé kopačky vo futbalovej škole Jupie Banská Bystrica. Zišli sme sa výborná skupina malých chlapcov, ktorí futbal brali ako najkrajší a najpríťažlivejší šport na svete. Nikdy nezabudnem na svoj prvý zahraničný turnaj v Nemecku, ktorí sme vyhrali bez straty bodu. Bola to pre nás všetkých obrovská motivácia do budúcnosti. Profesionálny šport je veľmi náročný, vyžaduje od hráča maximálnu oddanosť a disciplínu počas celej hráčskej kariéry. Na druhej strane vysoká kvalita a profesionalita klubu poskytuje možnosti pre jeho individuálny rast a rozvoj. Preto svoj vzťah ku klubu, kde som získal najdôležitejšie základy do mojej profesionálnej kariéry chcem prezentovať nielen svojim záujmom, angažovaním sa, ale aj podporou mládežníckeho futbalu, ktorému sa tu plne venujú a posúvajú ho vpred. Vytvorenie futbalovej školy pod mojím menom beriem ako veľkú výzvu. Verím, že sa nám podarí vytvoriť tie najlepšie podmienky pre mladých futbalistov, z ktorých vyrastú ďalší talentovaní hráči, ktorí nám budú robiť dobré meno doma a v zahraničí. Začínal som tu, vyrastal, silný vzťah nezapriem. Aj Jupie vďačím za to, že som tam, kde som,“ uviedol Marek Hamšík. 

Správu zverejnil web Mareka Hamšíka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies