Hamšíkovi sa páči staronová pozícia, Neapol je pripravený

NETKY.SK • 19 August 2015, 13:09 • 2 min
Hamšíkovi sa páči staronová pozícia, Neapol je pripravený

NEAPOL - Slovenský futbalista SSC Neapol Marek Hamšík sa už nevie dočkať štartu novej sezóny najvyššej talianskej súťaže Serie A. Taktovku nad tímom "partenopei" prebral po uplynulom ročníku tréner Maurizio Sarri, keď vystriedal Rafaela Beníteza.

slovakia

left justify in out

Odchovanec Jupie Podlavice Hamšík bude mať pri novom koučovi viac voľnosti, bude hrať pred trojčlennou záložnou formáciou, čo mu vyhovuje viac ako štýl, ktorý vyznával španielsky kormidelník. "Moja nová pozícia? Cítim sa pohodlne v úlohe centrálneho stredopoliara a chcem si to užiť," povedal 28-ročný Hamšík po víťaznej generálke proti druholigovej Latine (5:0). Strelecky sa v nej presadil aj štvornásobný Futbalista roka na Slovensku.


"Bolo to naše posledné stretnutie pred ostrým štartom a som rád, že sme prípravu zakončili víťazstvom. Myslím si, že sme pripravení na prvý zápas proti Sassuolu (v nedeľu 23. augusta o 20.45 h, pozn.)," citoval 28-ročného Hamšíka portál pikiran-rakyat.com.


Neapolčania v minulej sezóne talianskej I. ligy skončili na piatom mieste a kvalifikovali sa do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016. Najviac sa im za posledné obdobie darilo v ročníku 2012/2013, keď obsadili druhé miesto deväť bodov za majstrovským Juventusom Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies