Hamšíkov štart proti Trabzonsporu ohrozený, referujú Taliani

NETKY.SK • 16 Február 2015, 17:08 • 2 min
Hamšíkov štart proti Trabzonsporu ohrozený, referujú Taliani

NEAPOL - Štart slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka v drese SSC Neapol vo štvrtkovom prvom zápase šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy na pôde Trabzonsporu je ohrozený.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant pobudol v sobotu na trávniku iba 54 minút, Neapol prehral v 23. kole Serie A v Palerme 1:3. Hamšík odstúpil pre indispozíciu pravého stehenného svalu. "V prvých minútach som dostal ´koňara´. Pokračoval som v hre, ale postupom času ma zranené stehno limitovalo v pohybe na ihrisku," uviedol Hamšík na svojej oficiálnej internetovej stránke.

 

Podľa talianskej verzie portálu goal.com mal banskobystrický rodák v pondelok podstúpiť vyšetrenia na zistenie rozsahu zranenia. Hamšík ani spoluhráč Jorginho v pondelok s mužstvom SSC netrénovali, venovali sa individuálnym cvičeniam v posilňovni, referovali weby Tuttosport i Corriere dello Sport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies