Hamšíkov štart naďalej otázny, tréning už o 16.00 h

NETKY.SK • 7 Október 2014, 13:19 • 2 min
Hamšíkov štart naďalej otázny, tréning už o 16.00 h

SENEC - Trénerovi slovenskej futbalovej reprezentácie Jánovi Kozákovi sa postupne kompletizuje káder na blížiace sa zápasy proti Španielsku (9. 10. v Žiline) a Bielorusku (12. 10. v Borisove).

slovakia

left justify in out

Z pôvodnej nominácie kouč SR nemôže pre problémy so šľachou rátať so službami Michala Breznaníka zo Sparty Praha. Futbalisti, ktorí pre klubové povinnosti chýbali na nedeľňajšom podvečernom zraze v Senci (brankári Ján Mucha, Matúš Kozáčik, Ján Novota, hráči do poľa Juraj Kucka, Tomáš Hubočan, Filip Kiss, Miroslav Stoch), sa pripojili k spoluhráčom.

 

Otáznik stále visí nad Marekom Hamšíkom. Jeden z pilierov národného mužstva a stredopoliar SSC Neapol po minulotýždňovom štvrtkovom vystúpení na Pasienkoch proti Slovanu Bratislava v zápase Európskej ligy má zdravotné problémy, berie antibiotiká a cíti sa zoslabnutý. V pondelok 27-ročný stredopoliar nepricestoval za mužstvom do Senca. 

 

"Keď budeme mať nové správy, určite ich zverejníme v stanovisku. Informácie by mali byť k dispozícii v utorok popoludní," uviedol napoludnie pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR SFZ Juraj Čurný. Podľa jeho slov prišlo v utorkovom mediálnom programe slovenskej futbalovej reprezentácie k menšej zmene či úprave. Popoludní sa od 15.05 h uskutoční krst knihy novinára a publicistu Ladislava Harsányiho "Futbalové ikony" (krstným otcom bude kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, pozn.), potom budú tiež v Senci médiám k dispozícii na rozhovory záložník škótskeho klubu Ross County Filip Kiss a brankár českej Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik. "Dnešný tréning v NTC za zatvorenými dverami bude od 16.00 h, čo je o hodinu skôr, ako bolo pôvodne plánované," doplnil informácie Juraj Čurný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies