Hamšíkov Neapol zdolal Bayern, víťazom prestížneho turnaja sa stali Španieli

NETKY.SK • 3 August 2017, 08:30 • 2 min
Hamšíkov Neapol zdolal Bayern, víťazom prestížneho turnaja sa stali Španieli

MNÍCHOV - Víťazom prestížneho futbalového turnaja Audi Cup v Mníchove sa v stredu stali hráči Atlética Madrid, ktorí vo finále zdolali FC Liverpool po strelách zo značky pokutového kopu 5:4 po tom, ako sa zápas v riadnom hracom čase skončil nerozhodne 1:1.

slovakia

left justify in out

Po peknej akcii poslal španielsky tím do vedenia hlavou v 33. min Keidi Bare, anglické mužstvo vyrovnalo v 83. minúte po spornej penalte, ktorú premenil Roberto Firmino. V jedenástkovom rozstrele sa pomýlil iba hráč Liverpoolu Jordan Henderson, a tak sa z trofeje tešili hráči Atlética Madrid.

V zápase o 3. miesto vyhral SSC Neapol nad FC Bayern Mníchov 2:0, keď góly za víťazov strieľali Kalidou Koulibaly (14. min) a Emanuele Giaccherini (55. min). Za bavorský tím nastúpilo viacero mladých hráčov zo širšieho kádra. Slovenský futbalista Marek Hamšík odohral za neapolský klub prvý polčas, v druhej časti hry namiesto neho vybehol na trávnik Marko Rog.

Audi Cup - výsledky:

Finále
Atlético Madrid - FC Liverpool 1:1 (1:0), na strely zo značky pok. kopu 5:4
Góly: 33. Bare - 83. Firmino (z pok. kopu)

 

 


Zápas o 3. miesto:
SSC Neapol - Bayern Mníchov 2:0 (1:0)
Góly: 14. Koulibaly, 55. Giaccherini
Marek Hamšík za SSC odohral prvý polčas

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona