Hamšíkov Neapol prišiel o trénera, Mazzarri odchádza

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 12:06 • 2 min
Hamšíkov Neapol prišiel o trénera, Mazzarri odchádza

RÍM - Po štyroch sezónach považuje Walter Mazzarri svoju trénerskú misiu vo futbalovom Neapole za skončenú. V nedeľu po poslednom stretnutí ročníka 2012/13 Serie A na ihrisku AS Rím oznámil, že odchádza.

slovakia

left justify in out

Neláka ho ani príležitosť viesť tím okolo slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka v Lige majstrov, kam sa SSC vďaka druhému miestu v najvyššej súťaži kvalifikoval už druhý raz za tri roky.

"V nasledujúcej sezóne nebudem trénerom Neapola. Kruh sa uzavrel. Myslím si, že som dostal Neapol tak ďaleko, ako sa dalo. Je čas odísť, čas na zmenu alebo na oddych. Zvážim každú ponuku. Ak v nej nájdem dostatok adrenalínu a motivácie, pôjdem do toho. Inak zostanem doma. Rozhodol som sa už dávnejšie, preto som nepredĺžil zmluvu," vyhlásil Mazzarri po rozlúčkovej prehre 1:2. 

Prezident Neapola Aurelio De Laurentiis reagoval správou, že meno nového trénera zverejnia prostredníctvom sociálnej siete Twitter.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona