Hamšíka tešia asistencie, v Palerme očakáva tuhý boj

NETKY.SK • 9 Február 2015, 11:04 • 2 min
Hamšíka tešia asistencie, v Palerme očakáva tuhý boj

NEAPOL - Taliansky futbalový klub SSC Neapol predĺžil víťaznú šnúru v Serii A na štyri zápasy, keď si v nedeľu poradil s Udinese Calcio 3:1 v 22. kole. Na druhý gól prihral slovenský stredopoliar Marek Hamšík do "uličky" medzi dvoch obrancov hostí Gabbiadinimu, ktorý v 21. minúte zvýšil na 2:0.

slovakia

left justify in out

Udinese do prestávky odpovedalo zásahom Thereaua, no ten istý hráč si po prestávke strelil "vlastenca". Zverencom trénera Rafaela Beniteza patrí v tabuľke 3. priečka so štvorbodovou stratou na druhý AS Rím.

 

Hamšík má podľa informácie na jeho oficiálnom webe v tejto sezóne na konte vo všetkých súťažiach deväť prihrávok na gól. "Mali sme výborný vstup do zápasu, ale zabrzdil nás gól hostí na 2:1. Po hodine hry sme dali tretiu trefu a potom umnou hrou sme doviedli duel do víťazného konca. Som rád, keď môžem adresovať presnú finálnu prihrávku spoluhráčom. Najlepšie je to vtedy, keď nakoniec vyhráme. Triumfy patria nám všetkým, ako aj našim skvelým fanúšikom," zhodnotil po súboji 27-ročný špílmacher.

 

Neapol má v roku 2015 parádnu formu, zo šiestich ligových duelov vyhral päť, dvakrát bol úspešný v Talianskom pohári. "Verím, že aj naďalej budeme úspešní. Najbližšie nastúpime v Palerme. Bude to veľmi ťažký duel. Stačí si spomenúť na náš jesenný duel na San Paolo, v ktorom sme remizovali 3:3. Štvorbodová strata na druhý AS Rím? Chceme zabojovať o druhé miesto, preto musíme byť v tesnom závese za AS," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona