Hamšíka teší zníženie odstupu Neapola od AS Rím

NETKY.SK • 2 Február 2015, 09:10 • 2 min
Hamšíka teší zníženie odstupu Neapola od AS Rím

SOLÚN - Futbalisti gréckeho PAOK-u Solún nezvládli sobotňajší duel najvyššej súťaže, keď doma v hustom lejaku podľahli Paneitolikosu 1:2.

slovakia

left justify in out

Za domácich odohral druhý polčas slovenský reprezentačný krídelník Róbert Mak, ktorý bol jediným úspešným strelcom svojho tímu. "V prvom polčase boli hostia lepším tímom, zaslúžili si dať gól. Druhá stránka mince je to, že ho dosiahli po 'zaujímavej' penalte. Ale to je tu normálne, už som si na to zvykol," uviedol Mak s dávkou sarkazmu pre svoju oficiálnu stránku.

 

Dvadsaťtriročný bratislavský rodák sa dokázal presadiť v 73. minúte, keď vyrovnal na 1:1. Na ľavej strane pokutového územia si prebral prihrávku, obohral protihráča a loptu umiestnil do ľavého dolného rohu bránky. "Teším sa z gólu, lebo vždy chcem na ihrisku vydať zo seba maximum. Škoda, že nebol víťazný. Som rád, že som za 45 minút pobytu na ihrisku dokázal niečo zmeniť," dodal Mak, ktorého po zápase vyhlásili za jeho najlepšieho hráča. 

 

PAOK však v samom závere stretnutia inkasoval a napokon nezískal ani bod, čo ho môže mrzieť v boji o titul. Za vedúcim Olympiakosom Pireus, ktorý ma ešte zápas k dobru, zaostáva o dva body. "Keď chceme hrať o prvé miesto, musíme hrať dobre celé stretnutie a nie iba 45 minút. Pôjdeme od zápasu k zápasu, uvidíme, ako to bude vyzerať na konci sezóny," uzavrel bývalý hráč Norimbergu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona