Hamšíka teší, že sa dostal medzi najlepších slovenských športovcov

NETKY.SK • 23 December 2017, 11:19 • 2 min
Hamšíka teší, že sa dostal medzi najlepších slovenských športovcov

NEAPOL - Futbal mal zastúpenie medzi najlepšími športovcami Slovenska za rok 2017 v kategórii jednotlivcov i medzi kolektívmi. Reprezentácia SR do 21 rokov obsadila 2. miesto, kapitán A-tímu Slovenska Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.) skončil v jednotlivcoch šiesty.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že som vo veľkej konkurencii skvelých slovenských športovcov obsadil v ankete šiestu priečku. Veľmi si ju vážim. Ďakujem mojej rodine, spoluhráčom a realizačnému tímu slovenského národného tímu a Neapolu. Bez nich by som tento skvelý výsledok nedosiahol," uviedol prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky 30-ročný banskobystrický rodák, ktorý sa pre klubové povinnosti nemohol osobne zúčastniť na piatkovom galavečere v bratislavskom SND.

Hamšík, ktorý pred týždňom svojím 115. gólom za SSC Neapol v súťažnom zápase vyrovnal historický klubový rekord v počte presných zásahov slávneho Argentínčana Diega Maradonu, sa v novinárskej ankete Klubu športových redaktorov Slovenského syndikátu (KŠR SSN) Športovec roka šiestykrát dostal do prvej desiatky. V roku 2015 skončil piaty, 2009, 2017 šiesty, vlani siedmy, v rokoch 2013 aj 2014 deviaty.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies