Hamšíka teší úspech v úvode roka, myslí už na nedeľu

NETKY.SK • 7 Január 2015, 09:30 • 2 min
Hamšíka teší úspech v úvode roka, myslí už na nedeľu

RÍM - Futbalisti SSC Neapol vstúpili úspešne do kalendárneho roku 2015, v utorňajšom stretnutí 17. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A vyhrali v Cesene presvedčivo 4:1.

slovakia

left justify in out

Darilo sa aj slovenskému špílmachrovi "modrých" Marekovi Hamšíkovi, ktorý patril medzi najlepších hráčov na ihrisku. "Minulý rok sme uzavreli ziskom talianskeho Superpohára, nový sme začali presvedčivým víťazstvom v Cesene. Teší nás skvelý vstup do roku 2015," uviedol na svojom oficiálnom webe Marek Hamšík.

 

Dvadsaťsedemročný Banskobystričan odohral výborný zápas a podieľal sa na troch presných zásahoch SSC. V 41. min predviedol geniálnu prihrávku medzi obrancov na vysunutého Gonzala Higuaína, ktorému nerobilo problém skórovať. Predtým sa Slovák asistenciou podieľal aj na úvodnom zásahu Josého Callejóna. V 72. min bol Hamšík na konci rýchlej akcie Neapola, keď mu prihrávku vrátil Gonzalo Higuaín. Cesene nepomohla ani snaha brániaceho Daniela Capelliho, ktorý sa dokĺzal s loptou za bránkovú čiaru. Kým oficiálny web Serie píše o vlastnom góle Capelliho, klubový web SSC prisudzuje zásah Hamšíkovi. 

 

Víťazstvo v Cesene potešilo tábor Neapolčanov, ale celý tím už myslí na ďalší zápas. "Naše myšlienky už smerujú na nedeľu, keď privítame v prestížnom zápase Juventus. Bude to veľký duel, štadión San Paolo je už vypredaný,“ dodal na svojom webe Marek Hamšík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies