Hamšíka mrzeli nevyužité šance: Dnepru sme mohli dať štyri góly

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 09:04 • 2 min
Hamšíka mrzeli nevyužité šance: Dnepru sme mohli dať štyri góly

NEAPOL - Podľa priebehu hry mal Neapol vysoko vyhrať. Lenže futbalisti talianskeho tímu v prvom semifinálovom zápase Európskej ligy UEFA 2014/2015 spálili veľké množstvo šancí a doma iba remizovali s ukrajinským Dneprom Dnepropetrovsk 1:1. Nevyšli im tak plány vybudovať si pred odvetou (14. mája v Kyjeve) náskok, ktorý by ich priblížil k prvej finálovej účasti v európskom pohári od roku 1989.

slovakia

left justify in out

"Dnepr sa prezentoval s tým, čo sme čakali. Mužstvo je dobre organizované, má kvalitnú defenzívu. V prvom polčase sme sa nevedeli presadiť, ale po zmene strán sme dominovali. Skórovali sme a mohli sme pridať aj ďalšie presné zásahy. Keby sme dali štyri góly, nikto by nemohol nič povedať," povedal pre svoju webovú stránku slovenský reprezentant Marek Hamšík, ktorý v útočnej fáze skvelými prihrávkami zásoboval spoluhráčov.

 

Dnepr sa počas celých 90 minút bránil a čelil lavínovým útokom Neapola, v 81. minúte však po ojedinelej akcii umlčal tribúny štadióna San Paolo. Gól však platiť nemal, striedajúci Jevhen Selezňov stál v jasnom ofsajde. "Nemyslím si, že bolo ťažké vidieť ofsajd. Ale nemôžeme nič robiť, rozhodnutie rozhodcu už nezmeníme. Musíme pozerať dopredu, čaká nás ešte odveta. Samozrejme, domáci sú vo výhode. Majú náskok, ale my sa nevzdávame, pobijeme sa o postup. Dnes sme v druhom polčase ukázali svoju silu," dodal kapitán Partenopei.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies