Hamšíka mrzela prvá bodová strata Neapola: Nehrali sme dobre

NETKY.SK • 26 September 2013, 11:43 • 2 min
Hamšíka mrzela prvá bodová strata Neapola: Nehrali sme dobre

NEAPOL - Futbalisti úradujúceho talianskeho vicemajstra SSC Neapol stratili prvé body v novom ročníku Serie A, keď v stredajšom zápase 5. kola doma iba remizovali 1:1 s nováčikom zo Sassuola.

slovakia

left justify in out

"Mrzí nás strata bodov. Našim cieľom bolo víťazstvo, chceli sme pokračovať v našej skvelej sérii," uviedol pre svoj oficiálny web slovenský stredopoliar v službách SSC Marek Hamšík. "Mali sme dobrý vstup do zápasu, ale súper rýchlo vyrovnal. Mohli sme viackrát dať aj druhý gól, ale neboli sme úspešní. Nehrali sme tak dobre, ako v minulých dueloch. Taký je futbal, stáva sa aj toto," pokračovala neapolská sedemnástka.

"Strata bodov nás mrzí hlavne kvôli fanúšikov. Tých dnes bolo skoro 60-tisíc a my sme ich sklamali. Musíme však zdvihnúť hlavy. Už v sobotu hráme v Janove, odkiaľ sa nechceme vrátiť s prázdnymi rukami," dodal Hamšík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona