Hamšíka môže viesť Mancini

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:06 • 2 min
Hamšíka môže viesť Mancini

NEAPOL - Bývalý tréner futbalistov Interu Miláno či Manchestru City Roberto Mancini môže nahradiť Rafaela Beníteza na lavičke SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Ak bude tím spod Vezuvu, ktorý je najbližším súperom Slovana Bratislava v skupinovej fáze Európskej ligy, pokračovať v nepresvedčivých výkonoch, potom vedenie SSC odvolá Beníteza. Informuje o tom Gazzetta dello Sport s dôvetkom, že v prípade zmeny je Mancini najvážnejším kandidátom.

 

Neapolu sa nepodarilo dostať z play-off do skupinovej fázy Ligy majstrov, v talianskej Serie A prehral dvakrát v prvých troch zápasoch. Ak tímu nevyjdú ďalšie zápasy, potom by malo prísť k trénerskej zmene. Mancini naposledy viedol turecký Galatasaray Istanbul a rád by sa opäť vrátil do Talianska. V Neapole pôsobí aj slovenský ofenzívny futbalista Marek Hamšík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona