Hamšík zopakoval: Chcem zostať v Neapole

NETKY.SK • 22 Január 2014, 15:10 • 2 min
Hamšík zopakoval: Chcem zostať v Neapole

NEAPOL - Hoci sa nedávno opäť objavili špekulácie o možnom odchode slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka z SSC Neapol, ofenzívny stredopoliar zopakoval, že nechce zmeniť pôsobisko.

slovakia

left justify in out

O služby 26-ročného Banskobystričana údajne prejavil záujem Manchester United, Hamšík však nemieni opustiť Apeninský polostrov. "Taliansko je môj druhý domov. Našiel som tu skvelých fanúšikov, ktorí ma veľmi podporujú. Kým tu budem spokojný, v klube budú so mnou počítať a ja budem pravidelne hrávať, rozhodne nechcem odísť. Zostávam v Neapole," povedal Marek Hamšík v relácii "In casa Napoli" na televíznej stanici PIUENNE.

Neapol je v tabuľke najvyššej talianskej súťaže na treťom mieste s 12-bodovým mankom na vedúci Juventus Turín a za druhým AS Rím zaostáva o štyri body. "Partenopei" sa predstavia v šestnásťfinále Európskej ligy 2013/2014, v dvojzápase (20. a 27. februára) nastúpia proti Swansea City. Marek Hamšík prišiel do Neapola v roku 2007 z Brescie, predtým krátko pôsobil v Slovane Bratislava. Vlani v auguste predĺžil zmluvu s SSC do leta 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies