Hamšík vynechá duely na Messiho podujatí

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 10:31 • 2 min
Hamšík vynechá duely na Messiho podujatí

CANCÚN - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík, ktorý je momentálne na dovolenke v Mexiku, nenastúpi na exhibičné stretnutia argentínskej hviezdy Lionela Messiho. Dôvodom je zamietavý postoj vedenia jeho súčasného zamestnávateľa, talianskeho SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Prezident Neapolčanov Aurelio De Laurentiis nedal podľa oficiálnej Hamšíkovej stránky hráčom "partenopei" povolenie zahrať si po boku viacerých futbalistov zvučných mien. Dvadsaťpäťročný ofenzívny stredopoliar Hamšík sa mal v piatok presunúť do kolumbijského mesta Medellín, v ktorom sa v sobotu uskutoční prvý z trojice charitatívnych zápasov v rámci benefičného podujatia "Priatelia Lea Messiho proti výberu sveta", namiesto presunu do juhoamerickej krajiny ho teraz čaká návrat do rodnej Banskej Bystrice. Druhý zápas odohrajú 2. júla v peruánskej Lime a záverečný 6. júla v americkom Los Angeles.

Na trojzápasové benefičné podujatie prijali pozvanie najžiarivejšie hviezdy futbalového neba. Na trávnikoch sa predstavia aj Neymar, Sergio Agüerro, Florent Malouda, Éric Abidal, Robinho, Javier Mascherano, Pablo Aimar, Martín Demichelis, Marco Materazzi, Bojan Krkič, Sergio Busquets a mnoho iných. Marek Hamšík participoval na tomto charitatívnom podujatí aj minulý rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies