Hamšík: Víťazstvo na San Sire nám ušlo pomedzi prsty

NETKY.SK • 21 Október 2014, 17:32 • 2 min
Hamšík: Víťazstvo na San Sire nám ušlo pomedzi prsty

NEAPOL - aliansky tím SSC Neapol, ktorý je súperom slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy, bol blízko k zisku troch bodov v nedeľňajšom ligovom stretnutí na ihrisku Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

"Partenopei" napokon remizovali v šlágri 7. kola Serie A 2:2, hoci dvakrát viedli. Slovenský ofenzívny stredopoliar Marek Hamšík odohral v drese hostí vyše hodinu, potom ho na trávniku nahradil Jorginho.

 

"Škoda, dvakrát sme viedli, ale nakoniec sme získali iba bod. Víťazstvo nám ušlo pomedzi prsty," uviedol odchovanec Jupie Podlavice Hamšík na svojej oficiálnej internetovej stránke. Zverenci Rafaela Beníteza po zlom vstupe do ročníka aktuálne ťahajú sériu štyroch ligových duelov bez prehry (2 - 2 - 0), v tabuľke im patrí 7. priečka so ziskom 11 bodov a skóre 10:9. 

 

Neapolčania absolvujú ďalší náročný duel mimo svojho štadióna už vo štvrtok 23. októbra. Nastúpia v súboji EL vo švajčiarskom Berne proti miestnemu tímu Young Boys. "Bude to netradičný zápas, keďže hrať sa bude na umelej tráve. Radi by sme pokračovali v európskom pohári v úspešných výsledkoch," dodal Marek Hamšík. 

 

SSC Neapol je lídrom I-skupiny, v dvoch stretnutiach nazbieral šesť bodov. Poradie uzatvára bez bodu na svojom konte bratislavský Slovan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies