Hamšík venuje gól proti Slovanu starej mame

NETKY.SK • 12 December 2014, 12:30 • 2 min
Hamšík venuje gól proti Slovanu starej mame

NEAPOL - Futbalista SSC Neapol Marek Hamšík strelil v tejto sezóne Európskej ligy dva góly, oba dosiahol v zápasoch proti svojmu bývalému klubu Slovanu Bratislava.

slovakia

left justify in out

Po presnom zásahu v prvom stretnutí na Pasienkoch sa presadil kapitán SSC aj vo štvrtkovej domácej odvete. Neapol zdolal pod Vezuvom "belasých" rozdielom triedy 3:0.

 

Hamšík si okrem gólu pripísal aj asistenciu. "Moju trefu venujem starej mame. Želám jej skoré uzdravenie," uviedol slovenský futbalista na svojom webe. Neapol potvrdil proti Slovanu pozíciu favorita. "Zaznamenali sme povinné víťazstvo, na ihrisku sa potvrdila naša vyššia kvalita. Sme radi, že sme vyhrali našu skupinu. Zápas ukázal rozdiel medzi slovenským a talianskym klubovým futbalom. Slovan sa snažil, mal pár náznakov, ale naše víťazstvo neohrozil. Bratislavčanom prajem, aby sa na jar vrátili tam, kde patria: na prvé miesto v slovenskej lige," dodal Hamšík. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona