Hamšík v spoločnosti Cristiana Ronalda a Robbieho Keana

NETKY.SK • 16 Október 2014, 17:25 • 2 min
Hamšík v spoločnosti Cristiana Ronalda a Robbieho Keana

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík zaujal v oboch uplynulých kvalifikačných vystúpeniach v boji o postup na majstrovstvá Európy 2016 vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Vydarené predstavenie v podaní kapitána tímu SR neušlo pozornosti zostavovateľov ideálnej jedenástky kvalifikačného týdňa na portáli goal.com. Hamšík sa ocitol v spoločnosti portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda, írskeho útočníka a najlepšieho strelca v histórii kvalifikácií ME Robbieho Keana alebo piliera talianskej defenzívy Giorgia Chielliniho. Dvadsaťsedemročný stredopoliar Hamšík sa predviedol skvelým výkonom pri senzačnom triumfe Slovákov nad úradujúcimi majstrami Európy Španielmi 2:1 a potom sa na víťazstve 3:1 v Bielorusku podieľal dvoma gólmi. Svoje miesto v najlepšej zostave si vyslúžil aj Čech Bořek Dočkal.

 

Ideálna jedenástka uplynulého týždňa kvalifikácie ME 2016: 
Roy Carroll (S. Ír.) - John O'Shea (Ír.), Phil Jagielka (Angl.), Giorgio Chiellini (Tal.) - Bořek Dočkal (ČR), Gylfi Sigurdsson (Isl.), Marek Hamšík (SR), Cristiano Ronaldo (Portug.) - Kyle Lafferty (S. Ír.), Robbie Keane (Ír.), Omar Damari (Izr.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona