Hamšík v príprave utrpel svalové zranenie

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 13:55 • 2 min
Hamšík v príprave utrpel svalové zranenie

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom pokračujú v príprave na novú sezónu sústredením v stredisku Dimaro na severe Talianska.

slovakia

left justify in out

V utorok nastúpia Neapolčania na prvé prípravné stretnutie proti tímu l’Aunane Val di Non. Dvadsaťsedemročný stredopoliar však na spomenutý zápas pravdepodobne nenastúpi, pred niekoľkými dňami totiž utrpel svalové zranenie a trénuje individuálne. "Radšej vynechám pár dní, než by som mal byť bez futbalu mesiac," poznamenal banskobystrický rodák na svojej oficiálnej internetovej stránke.

 

"Partenopei" vedie nový tréner Maurizio Sarri, ten na lavičke mužstva spod Vezuvu nahradil Rafaela Beníteza. "Vidím v ich prístupe veľké rozdiely, z fyzickej i taktickej stránky. Súčasný trend mi pripomína časy pod koučom Walterom Mazzarrim," ozrejmil bývalý záložník bratislavského Slovana či Brescie. Všetky tréningy v rezorte Dimaro sú vypredané, kemp si hráči SSC spríjemňujú rôznymi mimofutbalovými aktivitami. Hamšík sa napríklad objavil na javisku v komediálnom predstavení. "Chceme sa čo najlepšie nachystať na ročník. Nemôžeme nič sľúbiť, ale určite spravíme maximum pre úspechy Neapola," povedal Marek Hamšík fanúšikom na námestí v Dimare.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona