Hamšík v ideálnej zostave 18. kola Serie A

NETKY.SK • 7 Január 2016, 17:42 • 2 min
Hamšík v ideálnej zostave 18. kola Serie A

RÍM - Server Football-Italia.net zaradil slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka do ideálnej jedenástky 18. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný záložník SSC Neapol strelil víťazný gól v domácom stretnutí proti FC Turín (2:1), svojom jubilejnom trojstom zápase v rámci Serie A v kariére. Banskobystrický rodák sa presadil v 41. min predmetného duelu, keď si nabehol na ľavej strane šestnástky a z pomerne ťažkého uhla poslal loptu do siete pomedzi nohy brankára Danieleho Padelliho.

Hamšík debutoval medzi elitou na Apeninskom polostrove 20. marca 2005 ešte ako hráč Brescie proti Chievu Verona, mal vtedy 17 rokov a 237 dní. Za vtedajšieho zamestnávateľa napokon nastúpil v Serie A iba raz. Od júna 2007 je hráčom Neapola, v drese "Partenopei" si pripísal ďalších 299 vystúpení v predmetnej súťaži, v ktorej zatiaľ nastrieľal 78 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona