Hamšík už vysadil antibiotiká, proti Španielom by mohol hrať

NETKY.SK • 8 Október 2014, 13:31 • 2 min
Hamšík už vysadil antibiotiká, proti Španielom by mohol hrať

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík by mohol nastúpiť na štvrtkový zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska proti Španielsku, ktorý sa hrá v Žiline od 20.45 h.

slovakia

left justify in out

Hamšík chýbal v úvode zrazu národného tímu SR pre chorobu, v utorok sa však pripojil k mužstvu a absolvoval aj popoludňajší tréning.

"Marek už vysadil antibiotiká. Má ešte zväčšené uzliny na krku, ale to je posledný príznak ústupu choroby. Rozhodnutie, či bude trénovať, sme nechali na ňom. Aj pri tomto ukázal, akým je lídrom mužstva, pretože sám chcel trénovať. Ak sa nič vážne nestane, proti Španielsku by mohol hrať, pretože lieky už neberie," uviedol pre denník Plus jeden deň lekár reprezentácie Ján Batalík. 

 

Slováci sa presunuli v stredu zo Senca do Žiliny. V utorok absentoval na tréningu Róbert Mak. Podľa denníka Nový Čas sa u neho začali prejavovať príznaky zimnice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies