Hamšík už aj filmovou hviezdou, proti Swansea cieľom postup

NETKY.SK • 17 December 2013, 16:30 • 2 min
Hamšík už aj filmovou hviezdou, proti Swansea cieľom postup

NEAPOL - Slovenský stredopoliar v službách talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík si v rámci terajšieho liečenia nohy naordinoval aj terapiu smiechom. V pondelok bol na prezentácii novej filmovej komédie z produkcie majiteľa "Partenopei" Aurelia De Laurentiisa "Colpi di Fortune" (Strela šťastia). V tomto diele si dokonca sám zahral.

slovakia

left justify in out

"Nakrúcanie, ktoré sa uskutočnilo v letných mesiacoch počas nášho tréningu, bolo zábavné," skonštatoval Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Dvadsaťšesťročný tvorca hry predtým sledoval žreb jarného 1/16-finále Európskej ligy UEFA, ktorý Neapolčanom - smoliarom skupinovej fázy Ligy majstrov - prisúdil Swansea City. 

"Je to účastník najvyššej anglickej súťaže, takže určite má svoju vysokú kvalitu. Trénerom je Michael Laudrup a mužstvo z Walesu nehrá typický britský futbal. Počas ostatných rokov urobilo veľký pokrok. Naším jednoznačným cieľom však bude postup," deklaroval Hamšík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies