Hamšík: Uvidíme, či budem v nedeľu hrať

NETKY.SK • 10 Január 2014, 11:16 • 2 min
Hamšík: Uvidíme, či budem v nedeľu hrať

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant a hráč SSC Neapol Marek Hamšík nepotvrdil, ale ani nevyvrátil svoj možný štart v nedeľňajšom zápase najvyššej talianskej súťaže na pôde Hellasu Verona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný ofenzívny stredopoliar, ktorý pre problémy so zápalom nervu pod prstom na ľavej nohe nastúpil naposledy 23. novembra v ligovom stretnutí proti Parme, absolvoval vo štvrtok celý tréning s klubovými spoluhráčmi. "Či budem vo Verone hrať aj ja? Uvidíme," uviedol banskobystrický rodák pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Som veľmi rád, že môžem trénovať s tímom. Užívam si to. Tá prestávka bez klasického futbalového tréningu bola dlhá," povedal Hamšík.

SSC Neapol figuruje po 18 kolách na tretej priečke tabuľkového poradia Serie A so ziskom 39 bodov. Vedúci Juventus Turín má na svojom konte o desať bodov viac ako "partenopei". Neapolčania nastúpia v nedeľu vo Verone od 15.00 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies