Hamšík túži po sto góloch za SSC, Higuaínovu voľbu rešpektuje

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:09 • 2 min
Hamšík túži po sto góloch za SSC, Higuaínovu voľbu rešpektuje

NEAPOL - Sezóna 2016/2017 bude pre slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka jubilejná desiata v drese talianskeho tímu SSC Neapol. Doteraz zaň odohral 403 súťažných stretnutí, v ktorých nastrieľal 98 gólov, a pridal 93 finálnych prihrávok.

slovakia

left justify in out

"Bolo by to nádherné dosiahnuť stovku strelených gólov v Neapole," skonštatoval na prahu nového ročníka 29-ročný ofenzívny záložník, ktorý absolvoval prípravu s talianskym vicemajstrom už tradične v Dimare. "Máme tam skvelé podmienky a pokoj na kvalitnú prípravu. V nej sme vyhrali všetky stretnutia, darilo sa nám aj herne, dávali sme veľa gólov. Bola to však iba príprava, súťažné zápasy sú iná kategória," upozornil rodák z Banskej Bystrice, ktorý si dres SSC oblieka od leta 2007.


Neapolčania v medzisezónnom období prišli o argentínskeho kanoniera Gonzala Higuaína, ktorý za 90 miliónov eur prestúpil do majstrovského Juventusu. "Bolo to jeho rozhodnutie, ja to rešpektujem. My v drese Neapola sa budeme snažiť, aby bol SSC úspešný a potešili sme našich verných fanúšikov. Radi by sme nepodliezli latku, ktorú sme nastavili minulý rok. V každej súťaži by sme chceli dosiahnuť maximum. V Serii A byť čo najdlhšie v hre o titul a v Lige majstrov ísť čo najďalej. Bude to náročná sezóna, no veľmi sa na ňu tešíme," doplnil na svojom oficiálnom webe Marek Hamšík, ktorý sa s Neapolom v úvodnom kole najvyššej talianskej súťaže predstaví na trávniku Pescary v nedeľu od 20.45 h.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona