Hamšík strelil víťazný gól Neapola proti Gyömbérovej Catanii

NETKY.SK • 3 November 2013, 09:11 • 2 min
Hamšík strelil víťazný gól Neapola proti Gyömbérovej Catanii

RÍM - Pre Hamšíka to bol jubilejný 275. súťažný zápas v drese Neapola.

slovakia

left justify in out

V úvodnom sobotňajšom zápase 11. kola talianskej futbalovej Serie A nezaváhal Juventus Turín na ihrisku FC Parma a zvíťazil tesne 1:0. "Starej dáme" patrí v tabuľke s 28 bodmi aktuálne tretie miesto.

Druhý je s lepším skóre ako úradujúci majster SSC Neapol, ktorý aj vďaka presnému zásahu slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka zdolal vo večernom súboji doma Cataniu 2:1. Pre Hamšíka to bol jubilejný 275. súťažný zápas v drese Neapola a v 20. minúte strelil víťazný gól svojho tímu, keď trafil ukážkovým volejom do siete.

V súboji sa objavili dvaja slovenskí legionári, na jednej strane barikády Hamšík a na druhej stopér Norbert Gyömbér, obaja odohrali celých 90 minút. Neapol spoločne s Juventusom strácajú na AS Rím dva body, "giallorossi" však odohrali o zápas menej.
Trápi sa AC Miláno, ktoré doma podľahlo Fiorentine 0:2.

Sumáre - 11. kolo: FC Parma - Juventus Turín 0:1 (0:0) Gól: 77. Pogba /za domácich P. Bajza iba na lavičke náhradníkov/
SSC Neapol - Catania Calcio 2:1 (2:1) Góly: 15. Callejon, 20. HAMŠÍK - 25. Castro /M. Hamšík odohral celý zápas + gól - N. Gyömbér odohral celý zápas/
AC Miláno - Fiorentina 0:2 (0:1) Góly: 27. Vargas, 73. Valero



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona