Hamšík strelil deviaty gól v sezóne, Neapol sa posunul na štvrté miesto

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 13:37 • 2 min
Hamšík strelil deviaty gól v sezóne, Neapol sa posunul na štvrté miesto

NEAPOL - Futbalistom SSC Neapol sa podarilo prelomiť neúspešnú sériu. V dôležitom dueli Serii A zdolali Fiorentinu 3:0 a udobrili si fanúšikov, ktorí ich po vypadnutí s Laziom Rím v semifinále Talianskeho pohára počastovali piskotom.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Marek Hamšík strelil deviaty gól v sezóne a podľa talianskych médií bol spoločne so svojím švagrom Uruguajčanom Walterom Garganom najlepším hráčom na ihrisku.

 

Do duelu síce zasiahol až v druhom polčase, no už po siedmich minútach pobytu na ihrisku "jasličkami" prekonal brankára Fiorentiny a zabezpečil Neapolu dvojgólové vedenie. Hamšík v posledných piatich domácich dueloch skóroval alebo si pripísal na konto asistenciu. Podľa informácii z jeho oficiálnej webovej stránky v sezóne 2014/2015 má v 42 súťažných dueloch v drese SSC na konte 20 bodov (9 gólov+11 asistencii). Zverenci trénera Rafaela Beniteza sa vďaka triumfu nad Fiorentinou posunuli v tabuľke na štvrté miesto, na tretí AS Rím strácajú sedem bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies