Hamšík spečatil triumf Neapola nad Livornom: Bol to kolektívny výkon

NETKY.SK • 7 Október 2013, 09:40 • 2 min
Hamšík spečatil triumf Neapola nad Livornom: Bol to kolektívny výkon

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík gólom v 83. minúte spečatil triumf SSC Neapol nad Livornom v 7. kole talianskej Serie A. Zverenci španielskeho trénera Rafaela Beniteza sú po hladkom víťazstve 4:0 na druhom mieste tabuľky s dvojbodovou stratou na doposiaľ stopercentný AS Rím.

slovakia

left justify in out

"Po prehre v Londýne v zápase Ligy majstrov s Arsenalom sme sa chceli vrátiť na víťaznú vlnu. Mali sme výborný vstup do zápasu, keď sme sa už v tretej minúte ujali vedenia. Počas celého duelu sme kontrolovali dianie na ihrisku a zaslúžene sme získali tri body. Ukázali sme dobrý kolektívny výkon. A pritom nám chýbali štyria hráči zo základnej zostavy," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý sa dočkal piateho gólu v tejto sezóne Serie A. V súťažných dueloch v drese SSC zaznamenal už 75 presných zásahov.

Hamšík bol najrýchlejší pri odrazenej lopte a skóroval zo šiestich metrov. Pri góle ho súperov hráč nepríjemne trafil do nohy. Vzápätí ho tréner Benítez vystriedal, päťdesiattisíc priaznivcov na štadióne San Paolo vyprevadilo slovenského hráča skandovaným potleskom. "Gól teší, avšak najdôležitejší je zisk troch bodov," dodal slovenský stredopoliar, ktorý na základe dohody s reprezentačným koučom Slovenska Jánom Kozákom zostáva v Neapole. Chce sa dať zdravotne dokopy a nebude k dispozícii národnému tímu v záverečných dvoch súbojoch kvalifikácie MS 2014 v Grécku a Lotyšsku. "S liečebnými procedúrami začnem už v pondelok," zakončil Hamšík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies