Hamšík: Som nasrdený, v Bologni sme mali vyhrať

NETKY.SK • 20 Január 2014, 15:27 • 2 min
Hamšík: Som nasrdený, v Bologni sme mali vyhrať

NEAPOL - Slovenský futbalový stredopoliar v službách talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík nebol spokojný s výsledkom nedeľňajšieho zápasu 20. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A na ihrisku FC Bologna. Hosťujúci "partenopei" vyhrávali niekoľko sekúnd pred koncom 2:1, v nadstavenom čase však inkasovali vyrovnávajúci gól - po rohovom kope domáceho mužstva skóroval Rolando Bianchi.

slovakia

left justify in out

"To sa nemalo stať. Som nasrdený, mali sme duel dotiahnuť do víťazného konca," uviedol slovenský reprezentant pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Veľmi, veľmi ma hnevá tá situácia z poslednej minúty. Viedli sme, Bologna hrala v oslabení a my dostaneme gól po rohovom kope. Len aby nám tieto dva body nechýbali v záverečnom zúčtovaní." vyhlásil 26-ročný banskobystrický rodák a dodal: "Mrzí ma strata, lebo sme boli lepší. Domáci vystrelili na našu bránku dvakrát a dali dva góly. Aj taký je futbal."

Hamšík nastúpil v 56. min, bol to pre neho premiérový ligový štart po dvojmesačnej absencii zavinenej zranením. "Samozrejme, som rád, že postupne sa vraciam do zápasového kolotoča. Viem však, že mi bude chvíľu trvať, kým sa dostanem do formy, dvojmesačná prestávka bola dlhá," povedal bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie.

Neapol figuruje po 20 kolách na tretej priečke tabuľkového poradia Serie A so 43 bodmi. Lídrom je turínsky Juventus, "stará dáma" má na svojom konte o dvanásť bodov viac. "Je to slušný náskok, avšak do konca súťaže je ešte ďaleko. My sa musíme pozerať iba na seba a snažiť sa byť úspešní v nasledujúcich zápasoch," uzavrel Marek Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies