Hamšík sklamaný z tesnej prehry v Turíne

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 13:24 • 2 min
Hamšík sklamaný z tesnej prehry v Turíne

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol prehrali v nedeľňajšom stretnutí 25. kola najvyššej talianskej súťaže v Turíne s domácim tímom FC tesne 0:1.

slovakia

left justify in out

Po bezgólovom prvom polčase sa o víťazstvo Turínčanov postaral v 68. min poľský obranca Kamil Glik. "Z našej strany to nebol dobrý zápas. Herne sme podali slabý výkon, konečný výsledok je zlý. Nenadviazali sme na predchádzajúce úspešné duely. Sme sklamaní," uviedol na svojej internetovej stránke slovenský reprezentant Marek Hamšík, ktorý v drese "partenopei" nastúpil v základnej zostave a odohral 62 minút.

 

Neapolu napriek prehre patrí v Serie A naďalej 3. miesto so 45 bodmi. Najbližšie sa hráči spod Vezuvu predstavia v stredu 4. marca, keď v Ríme absolvujú proti domácemu Laziu úvodný semifinálový zápas Talianskeho pohára.

 

Na budúci týždeň 12. marca Hamšík a spol. nastúpia na štadióne San Paolo v prvom súboji osemfinále Európskej ligy proti Dinamu Moskva, odveta v ruskej metropole je 19. marca. Dvadsaťsedemročného stredopoliara Neapola teší vzájomná konfrontácia s Tomášom Hubočanom, ktorý si oblieka dres Dinama. "V tejto fáze žrebu už bolo ťažké vyberať si súpera. Všetkých šestnásť tímov je kvalitných, patria k najlepším v jednotlivých krajinách. Hneď ako som sa v piatok dozvedel meno nášho protivníka, spomenul som si na reprezentačného spoluhráča Tomáša Hubočana. Teším sa na stretnutie s ním," vrátil sa na webe ešte k osemfinálovému žrebu EL Marek Hamšík a doplnil: "Dinamo Moskva má vysoký kredit, v kádri výborných hráčov. Budeme sa snažiť v úvodnom meraní síl vypracovať si náskok pred odvetou. Naším cieľom je ísť v Európskej lige čo najďalej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies