Hamšík si zaspomínal na Pandeva, želá si 12 bodov po jeseni

NETKY.SK • 14 November 2014, 19:42 • 2 min
Hamšík si zaspomínal na Pandeva, želá si 12 bodov po jeseni

SKOPJE - Ofenzívna hviezda slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík na piatkovej tlačovej konferencii vyhlásil, že by ho potešil zisk 12 bodov na konte tímu spod Tatier po jesenných vystúpeniach v kvalifikácii o postup na ME 2016.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Slovensko nastúpi v macedónskom hlavnom meste Skopje v sobotu 15. novembra o 20.45 h. Na zverencov Jána Kozáka čaká moderný štadión Arena Filipa II. Macedónskeho s kapacitou viac ako 32-tisíc divákov. Slovensko je lídrom C-skupiny spomenutého kvalifikačného cyklu, z troch doterajších zápasov nazbieralo deväť bodov za víťazstvá nad Ukrajinou (1:0), Španielskom (2:1) i Bieloruskom (3:1).

 

"Je to jeden z kľúčových duelov kvalifikácie. Ak by sme vyhrali, mali by sme 12 bodov a odpútali sa od súperov ako Bielorusko či Macedónsko. Očakávam veľmi ťažký zápas s vyrovnaným priebehom. Macedónci majú svoju kvalitu. V kvalifikácii nie je ľahký duel. Sme mužstvo, ktoré vie odohrať dobré stretnutia proti silným a horšie proti slabším súperom. Musíme zahrať tak ako v posledných zápasoch, pristúpiť k tomu zodpovedne. Iba tak môžeme dosiahnuť dobrý výsledok," vyhlásil 27-ročný hráč SSC Neapol, ktorý sa zo strany domácich žurnalistov nevyhol otázke na svojho niekdajšieho spoluhráča Gorana Pandeva - v súčasnosti útočníka tureckého klubu Galatasaray Istanbul, ktorý počas lanskej jesene ukončil reprezentačnú kariéru. "Pandev bol super spoluhráč a fajn chalan. Je to kvalitný futbalista, čo dokázoval mnoho rokov v Taliansku. Je to najlepší macedónsky futbalista posledných rokov," zhodnotil domácu ikonu Marek Hamšík, ktorý v najcennejšom drese odohral dosiaľ 73 stretnutí a strelil v nich 13 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies