Hamšík si po zápase s Cataniou vymenil dres s Gyömbérom

NETKY.SK • 4 November 2013, 17:42 • 2 min
Hamšík si po zápase s Cataniou vymenil dres s Gyömbérom

NEAPOL - Dvaja lídri dvoch slovenských reprezentačných výberov vo futbale Marek Hamšík a Norbert Gyömbér sa stretli v sobotu na ihrisku ako súperi. Ich talianski kluboví zamestnávatelia SSC Neapol a Catania Calcio si zmerali sily v rámci súboja 11. kola Serie A 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Po stretnutí mal väčší dôvod na radosť bývalý kapitán seniorskej reprezentácie SR Hamšík, ktorý strelil víťazný gól (2:1). Kapitán slovenskej reprezentácie do 21 rokov Gyömbér však nemusel byť príliš smutný, keďže to bol pre neho ešte len štvrtý duel v najvyššej talianskej súťaži a na jeho adresu idú z Apeninského polostrova len pozitívne ohlasy.

"Stretli sme sa po zápase a trošku sme si pokecali. Na pamiatku sme si vymenili aj dresy. Lepšiu náladu som mal ja, keďže sme vyhrali. 'Norbiho' som videl hrať prvýkrát a na jeho adresu musím povedať, že patril k najlepším hráčom Catanie. Výborne vstúpil do veľkého futbalu v Serie A. Želám mu, aby sa mu darilo aj ďalej," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku 26-ročný ofenzívny stredopoliar Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies