Hamšík sa vo Švédsku zranil, jeho štart v reprezentácii je otázny

NETKY.SK • 16 Marec 2021, 09:58 • 2 min
Hamšík sa vo Švédsku zranil, jeho štart v reprezentácii je otázny

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie, Marek Hamšík, nezačal pôsobenie vo švédskom Göteborgu najlepšie. Objavili sa u neho problémy s lýtkom.

slovakia

left justify in out

Hamšík uprednostnil ponuku miestneho IFK pred návratom do materského Slovana a vo Švédsku spôsobil doslova hystériu. Uznávaný novinár Daniel Kristoffersson z denníka Sport Expressen sa vyjadril, že „ide o najšialenejší prestup v histórii švédskeho futbalu a do krajiny prichádza svetová hviezda,“ keďže Švédi nie sú na futbalistov takého kalibru vo svojej lige zvyknutí. Denník napísal o našom reprezentantovi tesne pred prestupom za jeden deň až sedem článkov.

 

 

Fanúšikovia hromadne začali lepiť jeho meno na klubové dresy a dá sa očakávať, že oficiálne dresy z fanshopu pôjdu poriadne na dračku. Hamšík už stihol za Göteborg absolvovať úvodný tréning, v sobotňajšom prípravnom zápase proti Siriusu sa však na trávniku neobjavil.

 

Po prestupe z čínskeho Dalianu sa náš kapitán musel dostať do zápasového tempa a hoci tvrdil, že sa minimálne na jeden polčas prípraváku cíti, do súboja nenastúpil. Podľa informácií zo Švédska sa Banskobystričan zranil na ďalšom tréningu. Oficiálna stránka klubu informovala, že Hamšík pociťoval bolesti v lýtku a musel ísť na pozorovanie.

 

 

„Neviem čo sa stalo a ako sa cíti. Plochu opustil pred koncom tréningu. Teraz je na pozorovaní a netrénuje, múdrejší budeme po výsledkoch vyšetrenia,“ prezradil tréner Roland Nilsson pre miestny denník.

 

Situáciu s napätím sleduje aj tréner slovenskej reprezentácie, Štefan Tarkovič. Na našich futbalistov čakajú koncom marca tri zápasy v kvalifikácii o postup na MS v Katare a absencia kapitána by bola pre naše mužstvo citeľnou stratou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies