Hamšík sa teší na pohárové semifinále proti AS Rím

NETKY.SK • 30 Január 2014, 13:16 • 2 min
Hamšík sa teší na pohárové semifinále proti AS Rím

NEAPOL - Slovenský futbalista Marek Hamšík sa v drese SSC Neapol predstaví v semifinále Talianskeho pohára. "Partenopei" zvíťazili v stredajšom zápase štvrťfinále Coppa Italia nad Laziom Rím najtesnejším rozdielom 1:0.

slovakia

left justify in out

"Pohárové súboje, ktoré sa hrajú na jeden zápas, sú zradné. Nemôžete zaváhať. Ak sa to stane, tak končíte," uviedol pre svoju oficiálnu interentovú stránku banskobystrický rodák Hamšík. Neapolčania postúpili zásluhou gólu argentínskeho kanoniera Gonzala Higuaína. Hamšík hral do 76. min. "Lazio potvrdilo svoju kvalitu. Na tíme bolo vidieť rukopis trénera Reju, ktorého veľmi dobre poznám. Teší ma, že sme napokon dokázali skórovať. Myslím si, že náš postup je zaslúžený. Mali sme prevahu (percentuálne držanie lopty 64:36), boli sme aktívnejší aj v streľbe (16:3). Som rád, že sme postupom potešili našich priaznivcov," pokračoval odchovanec Jupie Podlavice.

Zverenci Rafaela Beníteza sa v semifinále stretnú s AS Rím, ktorý má v tejto sezóny vynikajúcu formu. "V semifinále, ktoré sa hrá na dva zápasy, nastúpime proti AS Rím. Tešíme sa na derby, chceme ísť do finále," dodal Marek Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies