Hamšík s druhým gólom v sezóne, čaká ho 300. ligový zápas

NETKY.SK • 21 December 2015, 14:03 • 2 min
Hamšík s druhým gólom v sezóne, čaká ho 300. ligový zápas

BOLOGNA - Ako slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík odštartoval jesennú časť najvyššej talianskej súťaže v drese SSC Neapol, tak ju aj dokončil. Dvadsaťosemročný ofenzívny stredopoliar skóroval v nedeľňajšom dueli 17. ligového kola na ihrisku Atalanty Bergamo, keď v 52. min otvoril skóre z bieleho bodu.

slovakia

left justify in out

Hamšík mohol v samom závere z pokutového kopu ešte zvýšiť vedenie svojho tímu, v platnosti napokon zostal výsledok 3:1. Okrem toho si pripísal aj asistenciu pri góle Gonzala Higuaína v 85. min. Pre zverencov trénera Maurizia Sarriho to bolo desiate víťazstvo v ročníku a na treťom mieste zaostávajú za vedúcim Interom Miláno iba o jeden bod.

 

"Je to veľmi cenný triumf, v Bergame sa vyhráva veľmi ťažko. Myslím si, že naše víťazstvo je zaslúžené, v druhom polčase sme si vypracovali veľa šancí a dali sme tri góly. Bolo to veľké víťazstvo, veď v záverečnej dvadsaťminútovke sme hrali v oslabení," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu stránku a dodal: "Som rád, že som skóroval. Na druhej strane ma mrzí, že som nedal druhý pokutový kop."

 

Bývalý hráč Brescie či Slovana Bratislava si otvoril strelecký účet v Serie A v prvom jesennom kole na ihrisku Sassuola, keď v 3. min poslal svoj tím do vedenia. Napokon Neapol prehral 1:2. Najbližšie sa "partenopei" predstavia 6. januára doma proti FC Turín. Hamšík doteraz absolvoval v najvyššej talianskej súťaži 299 stretnutí a dosiahol v nich 77 presných zásahov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies