Hamšík: Proti Legii to bude zaujímavé

NETKY.SK • 29 August 2015, 14:08 • 2 min
Hamšík: Proti Legii to bude zaujímavé

BRATISLAVA - Slovenský stredopoliar Marek Hamšík so záujmom zaregistroval výsledok piatkového žrebu skupinovej fázy futbalovej Európskej ligy 2015/2016, v ktorej sa jeho SSC Neapol v "déčku" stretne okrem FC Bruggy a FC Midtjylland aj s Legiou Varšava brankára Dušana Kuciaka a záložníka Ondreja Dudu.

slovakia

left justify in out

"Bruggy vypadli v baráži Ligy majstrov s najsilnejším súperom Manchestrom United. Proti Legii to bude zaujímavé. Nastúpim proti Ondrejovi Dudovi. Varšavský tím má krásny štadión a dobrých fanúšikov. Priznám sa: dánske mužstvo mi nie je príliš známe. Je to však úradujúci domáci šampión, ktorý teraz vyradil anglický Southampton," pripomenul Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky. Neapol sa predstaví vo Varšave 1. októbra, doma Legiu privíta 10. decembra.


Grécky PAOK Solún, za ktorý popri nedávnej akvizícii Erikovi Sabovi hráva Róbert Mak, si v C-skupine zmeria sily s Borussiou Dortmund, FK Krasnodar a FK Gabala. "Vysokým favoritom je Dortmund, ktorý patrí do Ligy majstrov. Ruský Krasnodar je silný, azerbajdžanskú Gabalu nepoznám. Vyradila však Panathinaikos, takže určite nie je na zahodenie. No uvidíme... Pôjdeme od zápasu k zápasu," predznamenal Mak pre svoj web.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies