Hamšík: Prehra 2:3 v Ríme nie je najhorší výsledok

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:32 • 2 min
Hamšík: Prehra 2:3 v Ríme nie je najhorší výsledok

RÍM - Napriek tomu, že futbalisti SSC Neapol, ku ktorým patrí aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, prehrali v stredajšom prvom zápase semifinále Talianskeho pohára na pôde AS Rím 2:3, Banskobystričan je spokojný s výsledkom.

slovakia

left justify in out

"Partenopei" majú otvorené dvere do finále, v domácej budúcotýždňovej odvete im stačia na postup aj víťazstvá 1:0 či 2:1.

 

"Do stretnutia sme vstúpili zle, keď sme prehrávali už od 13. min. Navyše, v ďalšom priebehu hry sme dostali aj druhý gól. V prestávke sme si povedali, že pridáme a skúsime dať gól. To sa nám aj podarilo. Po skvelej akcii Driesa Mertensa sme dokonca vyrovnali. Verili sme, že do odvety pôjdeme so skvelou remízou 2:2. Škoda, že sme v závere inkasovali. Ale nič to. Výsledok 2:3 nie je najhorší. Čaká na nás odveta na San Paolo. Verím, že ju zvládneme a postúpime do finále Coppa Italia," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku odchovanec Jupie Podlavice. 

 

Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Udinese Calcio a ACF Fiorentina. V ich prvom vzájomnom dueli zvíťazilo Udinese 2:1, druhý súboj sa uskutoční v utorok 11. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona