Hamšík pred stredou na prahu 300. zápasu v Serie A

NETKY.SK • 5 Január 2016, 15:09 • 2 min
Hamšík pred stredou na prahu 300. zápasu v Serie A

BRATISLAVA - Slovenský ofenzívny stredopoliar Marek Hamšík výsostne pravdepodobne už v stredu 6. januára absolvuje svoj jubilejný 300. štart v najvyššej talianskej futbalovej súťaži Serie A.

slovakia

left justify in out

Po 17. kole tretie mužstvo tabuľky SSC Neapol bude od 20.45 h pred vlastnými fanúšikmi hrať s jedenástym FC Turín. Hamšík sa zhodou okolností dostal na métu 200 tiež na sviatok Troch kráľov, a to pred troma rokmi.

Dvadsaťosemročný banskobystrický rodák Hamšík debutoval medzi elitou na Apeninskom polostrove 20. marca 2005 ešte ako hráč Brescie proti Chievu Verona, mal vtedy 17 rokov a 237 dní. Za vtedajšieho zamestnávateľa napokon nastúpil v Serie A iba raz. Od júna 2007 je hráčom Neapola, v drese "Partenopei" si pripísal ďalších 298 vystúpení v predmetnej súťaži, v ktorej zatiaľ nastrieľal 77 gólov.

"Snažím sa myslieť pozitívne a nezaoberať sa minulosťou. Vďaka takémuto spôsobu uvažovania som podľa mňa dnes tam, kde som," citoval Hamšíka portál www.napolianemaecore.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona