Hamšík pred finále Talianskeho superpohára: Bol by to pekný darček

NETKY.SK • 21 December 2014, 13:50 • 2 min
Hamšík pred finále Talianskeho superpohára: Bol by to pekný darček

DAUHA - Futbalisti talianskeho klubu SSC Neapol aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom odohrajú v pondelok svoj posledný zápas v roku 2014.

slovakia

left justify in out

V katarskej Dauhe nastúpia na finále talianskeho Superpohára proti Juventusu Turín. Vzácnu trofej sa budú opäť snažiť získať po dlhých 24 rokoch, keďže naposledy sa z nej tešili v roku 1990. SSC vtedy zdolal "starú dámu" 5:1 a kapitánom modrých bol slávny Diego Maradona. 
      

"Samozrejme, veľmi radi by sme vyhrali. Získali by sme pre klub trofej, ktorú získal Neapol pred 24 rokmi. Bol by to krásny vianočný darček pre našich fanúšikov. A recept na Juventus? Príklad by sme si mohli zobrať z mája 2012. Vtedy sme zdolali Juventus vo finále Talianskeho pohára 2:0," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu stránku.
      

Neapolčania odcestovali do Kataru v piatok ráno. Každý deň absolvujú dva tréningy, ktoré prebiehajú aj na Abdullah Bin Khalifa štadióne. Teda na stánku, kde hrá svoje zápasy účastník najvyššej katarskej súťaže Lekhwiya, v ktorom pôsobí slovenský reprezentant Vladimír Weiss. Samotný zápas o taliansky Superpohár sa uskutoční na Jassim bin Hamad štadióne, na ktorom hrá svoje domáce zápasy katarská reprezentácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona