Hamšík pôjde v piatok do chomúta

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 11:54 • 2 min
Hamšík pôjde v piatok do chomúta

BELADICE - Extravagantná hviezda slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík sa v piatok ožení so svojou dlhoročnou priateľkou Martinou Fraňovou.

slovakia

left justify in out

Svadobný obrad sa uskutoční v rodnom meste oboch Banskej Bystrici a zábava bude pokračovať v kaštieli v Beladiciach, ktorý dala vybudovať šľachtická rodina Jesenských okolo roku 1820.

 

"V spomenutý deň bude celý areál pre verejnosť uzavretý. Zamestnanci museli podpísať zmluvu o mlčaní, takže viac nemôžem povedať," uviedol pred pár týždňami pre pluska.sk jeden zo zamestnancov kaštieľa, ktorý patrí medzi najexkluzívnejšie svadobné miesta na Slovensku. 

 

Dvadsaťšesťročný ofenzívny stredopoliar talianskeho klubu SSC Neapol Hamšík tvorí pár s Fraňovou už vyše sedem rokov a majú spolu dvoch synov Christiana a Lucasa. Medzi hosťami na svadbe budú aj viacerí slovenskí futbalisti Marek Sapara či Juraj Kucka, chýbať by nemal ani Hamšíkov kamarát hokejista Michal Handzuš. 

 

Marek Hamšík začal kariéru v drese Jupie Podlavice a cez Slovan Bratislava sa dostal do Talianska. Jeho prvou zastávkou na Apeninskom polostrove bola Brescia, odkiaľ v roku 2007 prestúpil do Neapola. "Partenopei" je verný dodnes, hoci ho podľa rôznych špekulácií lanárili už aj FC Liverpool, FC Chelsea, Manchester United, Paríž Saint-Germain či iné špičkové európske kluby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona