Hamšík po zápase s Fiorentinou: Je to parádne víťazstvo

NETKY.SK • 19 Október 2015, 08:37 • 2 min
Hamšík po zápase s Fiorentinou: Je to parádne víťazstvo

NEAPOL - Líder najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A 2015/2016 AC Fiorentina podľahol v nedeľňajšom dueli 8. kola mužstvu SSC Neapol 1:2. Slovenský kapitán "Partenopei" odohral na štadióne San Paolo celý zápas, hneď po zmene strán sa predviedol prihrávkou na otvárací presný zásah Lorenza Insigneho.

slovakia

left justify in out

"Bolo to parádne víťazstvo. Sme veľmi šťastní," vyhlásil Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej stránky. "V prestávke nám tréner povedal, aby sme zvýšili tempo. Výsledok sa dostavil hneď po zmene strán. Som rád, že som prispel k nášmu konečnému víťazstvu. Najdôležitejšie je, že sme získali proti silnej Fiorentine tri body. Hrou a výsledkom sme potešili našich priaznivcov, ťaháme výbornú deväťzápasovú sériu bez prehry," doplnil 28-ročný banskobystrický rodák.


Neapolčania sa vďaka víťazstvu posunuli na 4. priečku Serie A (15 bodov), na vedúcu Fiorentinu strácajú tri body.
Hamšík však mierni stúpajúcu eufóriu v meste pod Vezuvom. "Majstrovský titul? Fanúšikom nemôžeme zakázať snívať o ňom. Ešte sme len na začiatku sezóny. Čaká nás náročný program, chceme pokračovať v nastúpenom trende," doplnil na záver Marek Hamšík.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies