Hamšík po víťazstve v Marseille: Hrali sme výborne

NETKY.SK • 23 Október 2013, 14:53 • 2 min
Hamšík po víťazstve v Marseille: Hrali sme výborne

MARSEILLE - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa kvalitným výkonom v drese SSC Neapol podieľal na utorňajšom víťazstve talianskeho klubu na ihrisku Olympique Marseille v Lige majstrov (2:1).

slovakia

left justify in out

"Partenpoei" potvrdili, že patria k ašpirantom na postup z F-skupiny kontinentálneho pohára číslo jeden, v ktorej im po troch kolách patrí v konkurencii Borussie Dortmund, londýnskeho Arsenalu a spomenutého Marseille tretia pozícia so 6-bodovým ziskom. Rovnaký počet dosiahli aj nemecký a anglický tím, ktoré sú o skóre na prvej, resp. druhej priečke pred Neapolom.

"Potvrdilo sa to, čo som hovoril pred duelom na Stade Vélodrome. Na to, aby sme bodovali, sme potrebovali ukázať top výkon. V Marseille sme sa predstavili vo skvelej fazóne. Myslím si, že sme vyhrali zaslúžene a najmä v prvom polčase sme hrali výborne. Od prvej minúty sme diktovali tempo. Mali sme aj šance a bolo veľmi dôležité, že sme sa ujali vedenia ešte pred prestávkou. Domáci mali navrch až v závere. Bolo to dôkazom toho, že aj Marseille má svoju kvalitu," zhodnotil pre svoju oficiálnu internetovú stránku 26-ročný ofenzívny stredopoliar Hamšík. Ten bol na ihrisku do 84. minúty, keď ho nahradil Lorenzo Insigne.

"Bude to poriadna bitka o postupové miesta. Mám pocit, že definitíva padne až v dueloch záverečného kola. Vtedy hostíme Arsenal a Dortmund hrá v Marseille," predpovedal banskobystrický rodák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies