Hamšík po triumfe Neapola v Udine: Nehrali sme najlepšie, no hrali sme ako tím

NETKY.SK • 27 November 2017, 08:11 • 2 min
Hamšík po triumfe Neapola v Udine: Nehrali sme najlepšie, no hrali sme ako tím

Neapol - Futbalisti SSC Neapol sú aj po 14. kole talianskej Serie A na čele tabuľky. Vďaka triumfu 1:0 na pôde Udinese Calcio si udržali dvojbodový náskok pred Interom Miláno. Slovenský stredopoliar Marek Hamšík hral do 83. minúty a po zápase priznal, že jeho tím to v metropole Friulska nemal jednoduché.

slovakia

left justify in out

"Duel po stretnutí v Lige majstrov je vždy náročný, tak to bolo aj v Udine. Myslím si však, že naše víťazstvo bolo zaslúžené. Nehrali sme najlepšie, no hrali sme ako tím a získali sme tri body. Bolo to veľmi dôležité víťazstvo. Jeho naozajstnú, veľkú hodnotu pochopíme možno až na konci sezóny," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

 

V piatok privíta Neapol vo veľkom šlágri úradujúceho majstra Juventus Turín. O duel je obrovský záujem, predaných je už 50-tisíc vstupeniek. "Určite to nebude rozhodujúci duel o majstrovský titul. Do konca súťaže zostáva ešte veľa kôl. No na druhej strane je zbytočné o tom hovoriť, čo znamená pre každého Neapolčana stretnutie proti Juve," dodal kapitán Neapola, ktorého delí iba jediný gól od vyrovnania klubového rekordu Diega Maradonu. V drese SSC doposiaľ zaznamenal 114 presných zásahov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona