Hamšík po triumfe nad Empoli: Potvrdili sme našu kvalitu

NETKY.SK • 1 Február 2016, 10:37 • 2 min
Hamšík po triumfe nad Empoli: Potvrdili sme našu kvalitu

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol sa udržali na líderskej pozícii v najvyššej talianskej súťaži Serie A aj po 22. kole. "Partenopei" zvíťazili nad Empoli 5:1 a pred druhým Juventusom, ktorý uspel na pôde Chieva Verona (4:0), majú stále dvojbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Kapitán SSC Marek Hamšík hral do 86. min. O góly Neapola sa postupne postarali Gonzalo Higuaín, Lorenzo Insigne a dvakrát José Callejón. V 52. min si hosťujúci Michele Camporese strelil vlastný gól. Hráči Empoli pritom otvorili skóre stretnutia v 28. min zásluhou presného zásahu Leandra Paredesa.

 

"Pred duelom sme vedeli, že Juventus zvíťazil a potrebujeme zabrať naplno. Síce prvý gól dalo Empoli, no my sme sa nenechali vyviesť z nášho tempa a ešte do prestávky sme otočili duel," vyhlásil Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

 

"Aj po zmene strán sme pokračovali v našej hre, vysokým víťazstvom sme potvrdili kvalitu. Myšlienkami už smerujeme do Ríma, kde nás v stredu večer čaká ťažký duel proti Laziu," doplnil Hamšík. Výkon svojho zverenca pochválil aj tréner Neapolčanov Maurizio Sarri. "Marek sa vypracoval za stredopoliara svetovej úrovne," skonštatoval 57-ročný odborník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona