Hamšík po Sparte: Sme radi, že sme postúpili a chceme vyhrať skupinu

NETKY.SK • 28 November 2014, 09:34 • 2 min
Hamšík po Sparte: Sme radi, že sme postúpili a chceme vyhrať skupinu

PRAHA - Futbalisti talianskeho SSC Neapol si vo štvrtok zabezpečili remízou 0:0 na ihrisku Sparty Praha postup do jarného šestnásťfinále Európskej ligy UEFA 2014/2015. V ich predposlednom súboji I-skupiny odohral celých 90 minút aj slovenský kapitán SSC Marek Hamšík, ktorý najprv hral na kraji zálohy, v úplnom závere sa potom presunul na jeho miesto do stredu poľa.

slovakia

left justify in out

Neapol je v tabuľke druhý s 10 bodmi a v poslednom zápase hostí slovenského majstra Slovan Bratislava, ktorý je stále posledný bez bodu. V druhom súboji tiež 11. decembra privíta tretí a 9-bodový Bern lídra Spartu (10 bodov). Keďže zverenci španielskeho trénera Rafaela Beniteza majú s Bernom i Spartou lepšie vzájomné zápasy, znamená to, že už ich aj v prípade nepravdepodobnej možnosti prehry so Slovanom môže preskočiť len jeden z týchto súperov.

 

"Vedeli sme, že proti Sparte nebudeme mať ľahkú úlohu. Sme radi, že sme uhrali výsledok, ktorý nám zabezpečil postup," povedal pre svoj oficiálny web Hamšík, ktorý väčšiu časť zápasu absolvoval na kraji zálohy. "Samozrejme, lepšie sa cítim v strede. Ale pán tréner si želal, aby som hral na kraji. A pre mňa je na prvom mieste to, čo potrebuje mužstvo," uviedol 27-ročný špílmacher hostí, ktorý sa v poslednej desaťminútovke presunul na jeho zvyčajné miesto. "Postup už máme istý, ale my chceme vyhrať našu skupinu. Ak v poslednom stretnutí zdoláme bratislavský Slovan, tak sa nám to aj podarí," uzavrel Hamšík.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona