Hamšík po smolnej remíze: Treba priznať, že bola spravodlivá

NETKY.SK • 10 Marec 2019, 09:00 • 2 min
Hamšík po smolnej remíze: Treba priznať, že bola spravodlivá

TA-LIEN - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík v sobotu odohral druhý zápas v najvyššej čínskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Jeho Ta-lien I-fang remizoval na pôde Kuang-čou R&F 3:3. Hostia pritom dvakrát viedli, o víťazstvo prišli až v závere duelu, keď inkasovali v siedmej minúte nadstaveného času.

 

"Bol to súboj hore – dole. Prehrávali sme, no otočili sme skóre. Síce domáci vyrovnali, ale my sme sa dostali štyri minúty pred koncom opäť do vedenia. V siedmej minúte nastaveného času domáci opäť vyrovnali. Samozrejme, nie je príjemné stratiť víťazstvo v posledných sekundách. Musíme si však priznať, že remíza bola spravodlivá. Domáce mužstvo malo veľa šancí, viackrát trafilo konštrukciu bránky," uviedol Hamšík na svojom oficiálnom webe.

 

Tridsaťjedenročný stredopoliar, rovnako ako pri svojom debute, odohral celé stretnutie. Ta-lien I-fang má na konte dve remízy a s dvoma bodmi je v ligovej tabuľke priebežne siedmy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies