Hamšík po remíze Neapola s AS Rím: Chýbal nám kúsok šťastia

NETKY.SK • 14 December 2015, 09:02 • 2 min
Hamšík po remíze Neapola s AS Rím: Chýbal nám kúsok šťastia

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol nevyužili šancu posunúť sa na druhé miesto tabuľky talianskej Serie A, keď v šlágri 16. kola remizovali s AS Rím 0:0. Slovenský reprezentant Marek Hamšík patril k najaktívnejším hráčom domácich a dostal sa do dvoch dobrých príležitostí, ani jednu však nepremenil.

slovakia

left justify in out

"Ukázali sme slušný výkon, počas celého zápasu sme mali jasnú prevahu, dostávali sme aj do šancí, no gól sme nedali. Pri tých strelách chýbalo trošku šťastia. Škoda, že to tam nepadlo," uviedol pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý na štadióne San Paolo odohral celý zápas.

 

Štatistické ukazovatele hovorili v prospech Neapola. Držanie lopty 59%:41%, strely na bránu 8:2, do priestoru brány 4:0. "Bol to jednostranný zápas, jeden z našich najlepších v tejto sezóne. Ak by sa počítalo, koľkokrát sme boli v súperovej šestnástke, určite by sme vyhrali na body. Rimania boli zrelí na uterák," uviedol pre agentúru Reuters tréner SSC Maurizio Sarri.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona