Hamšík po prehre Neapola v Porte: Škoda nevyužitých šancí

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 09:32 • 2 min
Hamšík po prehre Neapola v Porte: Škoda nevyužitých šancí

PORTO - Futbalisti SSC Neapol prehrali v úvodnom osemfinálovom stretnutí Európskej ligy 2013/2014 na pôde FC Porto 0:1, slovenský reprezentant Marek Hamšík však verí, že v odvete dokážu manko zmazať. Po skončení štvrtkového duelu na Štadióne draka ho mrzelo, že taliansky tím nedokázal na súperovej pôde streliť gól.

slovakia

left justify in out

"Mali sme zopár šancí, ale nepremenili sme ich. Na druhej strane sme inkasovali. Nakoniec sme prehrali jednogólovým rozdielom. Výsledok 0:1 je zradný. Na jednej strane súper má náskok iba jedného gólu, na druhej strane je to pre neho slušná východisková pozícia. Veď keby skóroval aj u nás, my musíme dať až tri góly. Porto je silným tímom, musíme dať na neho v odvete veľký pozor. Na druhej strane druhý zápas sa bude hrať na našom štadióne San Paolo pred našimi skvelými divákmi. Máme dobrú šancu na postup," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík, ktorý hral do 74. minúty.
      

Slovenský stredopoliar priznal, že jeho výkony po návrate na trávniky po pauze zavinenej zranením ešte nie sú optimálne. "Viem, že momentálne nehrám najlepšie. Robím však pre to maximum, aby sa mi čím skôr vrátila forma," dodal Hamšík, ktorého v pondelok 17. marca čaká duel talianskej Serie A na pôde FC Turín.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies