Hamšík po prehre Neapola s Fiorentinou: Zápas ovplyvnilo vylúčenie

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 11:35 • 2 min
Hamšík po prehre Neapola s Fiorentinou: Zápas ovplyvnilo vylúčenie

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol po neúspešnej osemfinálovej odvete Európskej ligy proti FC Porto zakopli aj v domácej súťaži. V šlágri víkendového kola talianskej Serie A prehrali s Fiorentinou 0:1.

slovakia

left justify in out

Podľa slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka zápas ovplyvnilo vylúčenie Faouziho Ghoulama v závere prvého polčasu.
      

"V úvodnej polhodinke sme boli aktívnejším tímom, dvakrát som vystrelil na bránku hostí aj ja, ale gólman Fiorentiny bol na mieste. V 37. minúte prišiel dôležitý moment stretnutia, keď arbiter vylúčil Ghoulama. Hodinu sme hrali desiati, čo poznačilo priebeh stretnutia. Myslím si, že neboli sme horším tímom, minimálne na jeden bod sme mali," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.
      

Neapol je v tabuľke tretí o šesť bodov za AS Rím, tím z "večného mesta" má však jeden zápas k dobru. "Posledné dve stretnutia nám nevyšli podľa predstáv. Futbal je aj taký. Patria k tomu aj neúspechu. My však veríme v naše schopnosti a chceme uspieť už v najbližšom stretnutí. Do konca súťaže zostalo ešte deväť kôl. Pôjdeme od zápasu k zápasu. Bilancovať budeme po skončení sezóny. Chceme však dosiahnuť náš cieľ, vybojovať si postup do Ligy majstrov," dodal Hamšík, ktorý proti Fiorentine odohral celý zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies